Христијанска Адвентистичка Црква
Кавадарци

Наредни служби

сабота
25
мај
од
09:00
Саботна Школа - прв дел
по 18 часа
сабота
25
мај
од
10:30
Саботна Школа - втор дел
пренос од 10:45
Ридот на славата
со Томе Трајков
по 19 часа
сабота
25
мај
од
18:55
Попладневно богослужение
по 1 ден

Стих од Библијата

Зашто Бог толку го возљуби светот, што Го даде Својот Единороден Син, та секој, кој верува во Него, да не загине, туку да има вечен живот.

Јован 3:16