Услови за користење

Правила

Со посета на оваа страница, достапна на https://sdakavadarci.com, се согласувате со условите за користење на истата.

Авторски права

Содржините на оваа страница се авторско право на истата и на партнерите, изворите и соработниците на истата. Секоја дистрибуција на постоечките содржините е можно само со дозвола од оваа страница. Содржините може да се користат само за личните потреби на корисниците и со почитување на Условите за користење на оваа страница.

Ревизии

Содржините кои се појавуваат на https://sdakavadarci.com може да содржат технички, печатни, или фотографски грешки. https://sdakavadarci.com може да ги промени материјалите вклучени на оваа страница во секое време без претходно известување.

Линкови

https://sdakavadarci.com нема надзор и контрола над линковите кон надворешните страници и не е одговорна за содржината на истите страници. Постоењето на линк кон одредена страница не значи и подршка за содржините на таа страница.

YouTube

Со користење на оваа страница се согласувате и со условите за користење на YouTube.

Промена на Услови за користење

https://sdakavadarci.com може да ги промени Условите за користење за оваа страница во секое време без претходно известување. Со користењето на оваа страница, се согласувате со условите за користење наведени во постоечките Услови за користење.