Текстови

Алтернативна медицина

ЛЕКОВИТИ ЧАЕВИ

Лековитите билки се богатство кое ни го дал Бог. Познато е дека на нашето поднебје растат 300 до 400 видови драгоцени билки. За жал, со децении моќта која што и ја дал Бог на природната медицина неоправдано е запоставувана. Чаевите можат да ја подобрат вкупната состојба на организмот и да го спречат настанувањето на многу